Λες???.... Ίσως

Λες???.... Ίσως
Από το apneagr.blogspot.com. Μπράβο ρε παίδες

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

Kαι η Ζωή συνεχίζεται


Είναι αλήθεια ότι κανένας δεν αισθάνεται όμορφα αυτές τις μέρες.

Ένα βάρος πλακώνει τις καρδιές όλων όσοι από μας κυκλοφορούν στη λεηλατημένη Αθήνα, ένα κομμάτι από το μαύρο που άφησαν πίσω τους ¨οι σωτήρες" του τόπου, μας μαυρίζει την ψυχή και σαν φάλτσα νότα στην πένθιμη εικόνα της χώρας μας, ανάβει εδώ και κει κάποιο ξεχασμένο χριστουγεννιάτικο στολίδι.

Η ψυχή του Ελληνα όμως δεν αντέχει την πολλή μαυρίλα. Μέσα στα γονίδιά του, μετά από τόσους αιώνες συμφορών, γκαντεμιάς και "προστασίας" από τους εκάστοτε νταβατζήδες που προσπαθούν να καπηλευτούν το αχαλίνωτο Εγώ του, βρίσκει πάντα διέξοδο να διασκεδάσει την ατυχία του.
Ποιος ξεχνάει ότι πριν καλά καλά μετρήσουμε τις πληγές μας μετά το σεισμό του '99, είχαμε ήδη βγει στους δρόμους με εκείνα τα περίφημα αυτοσχέδια ανέκδοτα?

Έτσι και τώρα, σε πείσμα όσων θέλουν να βλέπουν την Ελλάδα μαυροντυμένη, όσων ηδονίζονται να φωτογραφίζουν κλαμένα πρόσωπα τέτοιες χρονιάρες μέρες, όσων εκσπερματίζουν σαν προκαλούν δυστυχία στο συνάνθρωπό τους, οι Νέοι δεν το βάζουν κάτω. Πάντα θα βρουν μια διέξοδο για γλέντι, πάντα θα περισσεύει το 699στο από τα 700 ευρώ που του κοστολογεί την προσφορά εργασίας το ανάλγητο κράτος για ένα ποτήρι κρασί, ένα λίκνισμα στην πίστα, ένα ταξίμι από το Αθάνατο μπουζούκι !

Γεια σου Αθάνατε Ελληνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου